Monday 26 May 2014

Krstarica vesti

Najduži aplauz koji je jedan umetnik zaslužio dobio je španski tenor Plasido Domingo. Publika u Bečkoj državnoj operi tapšala mu je 30. Najviše drvo na svetu, primerak takozvane obalne sekvoje,. Jezivi grafiti s pretnjama Srbima u Hrvatskoj, a. Najnovije današnje vesti iz zemlje, sveta, sporta, starsa i zabave pratite na Kuriru.


Možete da koristite kameru ili da razgovarate preko mikrofona i slušalica sa osobom koju odaberete.

Posada poslala poziv u pomoć, hitno šalju pojačanje ka granici sa Norveškom! Najmoćniji borbeni brod na svetu: Teška ruska krstarica upravo je dobila superrakete, potapa nosač aviona kao od šale! Krstarica vesti : Zarobljen ruski brod! Vazduh je i jutros bio jako zagađen u delovima Beograda, Novog Sada, Užica, Valjeva, Pančeva, Subotice.


Informer vesti , najnovije i ekskluzivne vesti iz politike, društva i ekonomije. Nove informacije iz Srbije i sveta. Vaša nervoza može da unese probleme u odnos između vas i saradnika. Poslovna situacija vam se komplikuje.


Verujete partneru i uživate kada ste zajedno.

Pročitajte prvi vesti i informacije iz Srbije, sveta, sporta, zabave i filma! Vesti dana iz Srbije i sveta. Najnovije vesti iz zemlje, Evope i sveta, aktuelne teme iz sveta politike i društva. Aktuelna dešavanja i analize.


Najveća internet zajednica u Srbiji već godina. Vaše mišljenje o stanju u zemlji i inostranstvu, i o svemu što na to stanje utiče. Najveći forum u Srbiji - sa preko miliona poruka. Modeli, marke i dodatna oprema. Mobilni internet i mobilne mreže.


LAZAR KRSTIĆ NIJE JEDINI Evo koji su se još političari iz privatnog sektora VRATILI NA DRŽAVNE JASLE. Javnost je ostala u čudu kada se pre nekoliko dana pojavila informacija da se bivši ministar finansija i najmlađi srpski političar na toj funkciji, Lazar Krstić, vratio u Srbiju kao savetnik državnog Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Kamion se zapalio kod Beške, a vatrogasci se bore sa vatrom nasred puta.


Dobrotvorka Stana Milanović, koja je svoju imovinu zaveštala za školovanje devojaka, dobila je mural u Šapcu. Ovaj mural nalazi se u ulici koja nosi ime dobrotvorke, nedaleko od škole koja je odnedavno ponela Stanino ime. Mediji, novine, vesti i štampa Srbije. Magazini - izdanja Color Press-a. Bravacasa Color Press Group Dobra hrana Hello!


Безбедност хране на тржишту биће један од мојих главних задатака и напора у будућности, изјавила је Моник Гојан, директорка БЕУЦ-а, најутицајније европске организације за заштиту потрошача која окупља националне.

Izazov ne snosi odgovornost za navedene vesti. Izvori informacija su naznačeni uz svaku vest. Kompjuterski program je automatski preuzeo i rasporedio vesti na ovoj strani.


Convert from Cyrillic to Latin and vice versa.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts