Friday 11 January 2019

Barvne lece

Barvne mehke kontaktne leče, so lahko dnevne, mesečne ali letne. Kontaktne leče po nizkih cenah, leče vam brezplačno dostavimo na dom. Nudimo dnevne, mesečne, barvne , torične, progresivne, letne ali druge leče. Ponujamo Barvne leče vrhunskih proizvajalcev po ugodnih cenah. Z mislijo na uporabnike leč, spletna trgovina NAROCI- LECE.


Delite fotografijo vaših oči ob uporabi barvnih kontaktnih leč ter si zagotovite popust ob.

Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti. Plačujete pri optikih za kontaktne leče preveč? Brezplačna dostava kontaktnih leč.


Ta spletna stran uporablja piškotke, da vam nudi najboljšo možno uporabniško izkušnjo in varnost - podrobnosti. Kozmetične kontaktne leče so namenjene predvsem spremembi barve oči ( barvne leče). Material kontaknih leč: Trde in poltrde kontaktne leče so oblikovno stabilne kontaktne leče. Njihova prednost je, da ne absorbirajo pare in. Izberite mesečne, dnevne ali dnevne kontaktne leče.


Alensa Vam nudi širok nabor barvnih leč najrazličnejših vzorcev, prelivov in motivov.

Občutite spremembo, ki vam jo barvne kontaktne leče nudijo. Barvne kontaktne leče obstajajo v treh različnih odtenkih: vidljivostnem odtenku, poudarjajočem odtenku in močnejšem odtenku. Acuvue Oasys 1-Day so mehke dnevne kontaktne leče. Mnoge od teh barvnih kontaktnih leč so na voljo tudi brez dioptrije, kot tudi za ljudi z astigmatizmom in za ljudi, ki potrebujejo bifokalne kontaktne leče.


Brez enih ali drugih ne vidim skoraj nič. Pred kratkim se je moja želja iz najstniških let uresničila in na testiranju sem imela čudovite barvne kontaktne leče. Tokrat sem si zaželela takšne, ki bi moje temne oči poudarile in jih nekoliko povečale.


Ne maram namreč umetnega videza. Mehke barvne kontaktne leče EDIT so izredno udobne za nošenje in primerne tudi za začetnike. Z malo vaje in potrpljenja vam bo uspelo, nad izgledom pa boste navdušeni! Leče lahko uporabite za pusta, noč čarovnic, tematske zabave ali če si želite drugačno barvo oči, kot jo imate sicer. Freshlook Colorblends so posebne kontaktne barvne leče, ki so oblikovane tako, da.


Leče so lahko vseh različnih barv, od modre do vijolčne, skratka vseh čarobnih odtenkov. Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje. Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. LECE - What does LECE stand for? Reviews Lečke so super, odnos je napačen.


Brišejo kritike in puščajo le pozitivne. LCEC no es responsable por el contenido y veracidad de la información en la página de internet.

Antes de proceder y proveer cualquier información personal o confidencial, le sugerimos que revise las reglas de privacidad en el sitio de internet al que ud. Barvne leče spremenijo vašo naravno barvo oči, nosite pa jih lahko vsak dan ali ob posebnih priložnostih. V nadaljevanju boste izvedeli vse, kar morate vedeti.


Clearcolor 1-day so dnevne barvne leče in so silikon – hidrogelne leče izdelane iz hioxifilcon A. Izdelane so s tehnologijo AQUAGRIP, kar omogoča vodnim molekulam , da se tesno vežejo na material kontaktne leče in ustvarijo” vodno ovojnico”, ki obdaja kontaktno leče. Poleg kontaktnih leč, ki so namenjene izboljšanju vida pri slabovidnih osebah, poznamo tudi barvne kozmetične leče, s pomočjo katerih lahko spremenimo barvo oči. Kombinacija obeh različic so kontaktne barvne leče, ki pa so običajno precej dražje. To pomeni, da morate redno opravljati preglede za predpis kontaktnih leč. Tudi kadar ocenite, da se vam vid ni poslabšal, je smiselno, da se redno odločate za pregled oči, saj lahko okulist odkrije morebitne spremembe na očeh, ki še ne vplivajo na dioptrijo.


Velika izbira, ugodne cene in hitra dostava leč! ACUVUE COLOURS so primerne zlasti za tiste, ki radi spreminjajo svoj osebnostni stil.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts