Tuesday 22 May 2018

Pokec sk spravy

Pokec je najväčšia komunita na Slovensku. Za deň sem príde viac ako 500. Ideálne miesto, kde sa zoznámiť s novými ľuďmi alebo sa porozprávať so svojimi priateľmi. Dajte domov Vášmu internetu. Ponúka služby katalógu firiem, bazáru, aktuality, šport, počasie, kalendár a iné.


Najaktuálnejšie správy nájdete online verzii Nový Čas.

Prečítajte si aktuálne správy o tom, čo sa práve deje, v rýchlom súhrne správ. Najnovšie správy online za dnešný deň na spravodajskom portáli Aktuality. Prehľad aktuálnych správ a udalostí online. Z domova, zo zahraničia, politika, šport, Slovensko, Česko, Európska únia. Aktuálne spravodajstvo z domova a zo sveta.


Komentáre k udalostiam, správy z vašich regiónov, ekonomické spravodajstvo, krimi správy. Notifications alert you to new direct message, mail, logged frien invitation to meeting and more. Secure login with PIN code protection.


Premium account unlocks a lot of interesting features.

Pokecman je tu pre vás, aby vás zabavil! Batman vs Superman v termíne od 17. Zoznám sa s novými kamarátmi v tvojom okolí, nájdi si priateľov s rovnakými záľubami alebo skús šťastie a pozvi niekoho na rande.


Najčerstvejšie informácie si prečítate online na titulke Čas. Všetko o dianí na Slovensku. Správy o politike, počasí, domácich udalostiach spolu s fotogalériami a videami.


Denne aktualizované spravodajstvo z domova i zo sveta. Správy z oblasti ekonomiky, kultúry a spoločenského života. Predpoveď počasia, horoskopy, TV program a kurzový lístok. Politika, ekonomika, šport, novinky o celebritách a prominentoch - len zaujímavé správy.


Počasie, TV program, horoskopy, hry a zábava. Všeobecné podmienky pre servery prevádzkované spoločnosťou Ringier Axel Springer SK, a. PLATENÁ PR SPRÁVA COOP Jednota oslavuje rokov vlastnej značky, na pulty prináša limitovanú edíciu s folklórnym motívom 25. Sexuálne obťažovanie detí na najväčšej slovenskej zoznamke Pokec, na ktoré vo februári upozornil denník SME, sa dostalo pod väčšiu kontrolu. Okrem policajného vyšetrovania podozrivých nickov sprísnila svoje pravidlá aj sociálna sieť. Domáce správy na spravodajskom portáli Aktuality.


Vždy aktuálne informácie zo života v Seredi a okolí. Nekonečné čakanie na stavebné povolenia či zdĺhavé bankroty firiem. To sú len niektoré z problémov nášho podnikateľského prostredia.

Aj vďaka nim sme pre investorov menej atraktívni, ako kedysi. Ukázal to renomovaný rebríček Doing Business. Na okresnom súde v Žiari nad Hronom. Najväčší slovenský komunitný portál Pokec. Teraz prináša ďalšie vylepšenia.


Najnavštevovanejšia slovenská sociálna sieť – Pokec po krátkom čase prichádza opäť s niečím novým vo svojej mobilnej aplikácii, ktorú uviedla na trh na konci. Ste zvedavý, čo vás čaká dnešný deň? Pozrite si denný horoskop pre vás. Horoskopy na dnes pre všetky znamenia. Národná agentúra pre sieťové a elektronické služby.


Jedna fotka povie viac, než tisíc slov. Ale pri jednej fotke to nemusí zostať. Podeľ sa s priateľmi o svoje najnovšie zážitky jednoducho cez Rýchlu Poštu.


Diskusie, Osobný profil a ďalšie.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts