Friday 16 February 2018

Dejan meleg

Ovaj video , vlasništvo je Oficijalnog kanala HighlightsSerbiaOfficial. ZABRANJENO je reuplod-ovati na svoj licni kanal zbog kvarenja slike i zvuka i nepotrebnog gomilanja Highlights-a na. Igra na sredini terena, a trenutno nastupa za Radnički iz Niša, na pozajmici iz Crvene zvezde.


It is possible that the name is a diminutive of dithematic Desimir or Desislav, with des meaning to happen. Meleg is a 24-year-ol 66-rated Attacking Midfielder from Serbia. Several filters can be selected.

Join the discussion or compare with others! Ovog leta je posle odrađenih priprema na Zlatiboru ostao u Beogradu, da bi posle desetak dana prihvatio opciju da karijeru nastavi u Nišu. FK Vojvodina Novi Sa FK Backi Jarak. Dejan Meleg statistics played in Radnicki Nis. Meleg : Videće Piksi i Rambo još mojih golova iz kornera.


Baš tako su nekad radili majstori našeg fudbala Dragan Stojković Piksi ili Dejan Rambo Petković. Flag-bearing drone briefly halts Dudelange-Qarabag Europa match. The Europa League game between Dudelange and Azerbaijani club Qarabag had to be briefly suspended after a drone flew over the field.

Football player at AFC AJAX. O número da sua camisa é 17. Ova etapa biće kvalifikaciona pogotovo za mlade snage iz Grafičara i pojedince koji se vraćaju sa pozajmica.


Get season stats, career statistics, game logs and injury updates on the Radnicki Nis forward. U početku sam imao malo tremu,. De Serviër was transfervrij sinds december, toen Ajax zijn contract ontbond.


Spremni ste da pokažete inicijativu za promene koje smatrate važnim u poslu. Uživate u lepim trenucima sa osobom do koje vam je stalo i zadovoljni ste. Možete da očekujete poboljšanje poslovnih okolnosti. Pred vama je dobar period na poslovnom polju. Ako imate partnera, možete da.


NOTE: Older historical data may be incomplete, but we are in the process of updating our database. Baš kao u slučaju Džonatana Kafua koji je,navodno, na radaru Astane. The Serbia Under-international curled home a 25. to our news and offers.


I consent that the Eurosport family of companies may provide me with news and marketing information about their products and services. Jer, to mi je nedostajalo u Ajaksu.

Sjajni veznjak, orlić koji igra na svim pozicijama u napadu, vratio se u matični. Meleg je došao u Zvezdu pre meseci iz turskog kluba Kajzeri (gde takođe nije imao minutažu), a u crveno-belom dresu potom je odigrao samo sedam utakmica. U Radničkom, pod vođstvom novog trenera Sima Krunića, ponovo će steći šansu da igra u evropskim kvalifikacijama. Možda i protiv snažnog Ajntrahta.


Meleg se uskoro vraća kući, kako se bliži kraj pozajmice očekivanja nekada kapitena Vojvodine su sve manja. Nije se pokazao u dobrom svetlu Meleg ni na pozajmici, a u poslednjih par utakmica nije ni na klupi. Tu staru formu nikako ne može da povrati nekada najveći biser srpskog fudbala. Nakon što je šest meseci igrala bez pravog plejmejkera, makar i sa neke druge pozicije, Crvena zvezda je odlučila da se pojača baš tu.


Talento purissimo proveniente dalla Serbia. Lo attendeva l’Ajax per un provino. Uno su mille ce la fa, recita una nota canzone, e il ragazzo di Novi Sad sembrava proprio essere tra quelli.


Crveno-bela porodica bogatija je za još jednog člana. Dobio je sina kojem je dao ime Andrej. Sine moj, dobro došao na ovaj svet. Statistics of current season Dawid Kort.


All leagues Super League Ekstraklasa Cup.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts